Egészségmegőrző tippek a HUSH & HUSH -tól

800 450 Blush Beauty
  • 0

Most, a koronavírus járvánnyal érintett időszakban, íme, néhány egyszerű módszer arra, hogyan maradhatsz egészséges és segíthetsz a vírus terjedésének lassításában.

A nyilvánvaló és sokat emlegetett óvintézkedéseken túl (gyakori kézmosás, az arc érintésének kerülése, önkéntes karantén, amint egy kicsit is rosszul érzed magad, a könyökhajlatba és zsebkendőbe tüsszentés és köhögés, a gyülekezések kerülése), szeretnénk pár olyan tanáccsal szolgálni, melyek segítenek abban, hogy nyugodt légy és biztonságban érezd magad.

Az alábbi javaslatokkal erősítheted az immunrendszeredet és fokozhatod védelmedet ezen nehéz időszak alatt:

Aludj jól

Kutatások igazolják, hogy ha kipihent vagy, akkor a szervezet erőteljesebben harcol a vírusok ellen.

Csökkentsd a stresszt

A magasra szökő stressz szint nem segít. Ha magas a stressz, az a kortizolszint megugrását eredményezi, ami pedig gyengíti az immunrendszert. Próbálj meditálni, gyakorold a „mindfullness” technikáját, gondolkodj józanul.

Táplálkozz helyesen

A szervezetnek mindig tiszta, egészséges ételekre van szüksége, és a mostani helyzetben sincs ez másként. A feldolgozott élelmiszerek és gyorsételek fogyasztása kényelmes, de állj ellent a kísértésnek és válaszd inkább a tápláló gyümölcsöket és zöldségeket.

Moss gyakran kezet és ne felejtsd el visszahidratálni

A vírust kordában tarthatod a gyakori kézmosással és az alkoholos fertőtlenítőszerekkel, de ezek használatával könnyen kiszárad a bőröd, irritált lesz, dermatitisz jelenhet meg. Ügyelj rá, hogy ne repedezzen be a bőr, ezt elkerülheted azzal, ha teljesen és alaposan leöblíted a tisztítószert; lehetőség szerint válassz aloe vera alapú fertőtlenítőket. A bőr teljes száradása után pedig illatmentes kézkrémmel kend be a kezedet.

A HUSH & HUSH étrendkiegészítő termékekről

A HUSH & HUSH luxus nutraceutikáliáiban minden megvan, amire szervezetednek az egészséges működéshez és az egészséged megőrzéséhez szüksége lehet. Olyan egészséges, természetes eredetű vitaminok elegye, mely nem tartalmaz szintetikus töltőanyagokat, hozzáadott anyagokat és összetevőket.

Hozzászólás írása

Your email address will not be published.