Négy évszakos mini kezelések

Az Image Skincare nem csak a peelingeket jelentik. Óriási termékkínálata lehetővé teszi a kezelések kombinálhatóságát. Egyszerű dolgunk lenne, ha minden évszakban mindenkinek ugyanaz a kezelés lenne a legmegfelelőbb, de valójában a téli hideg és a nyári meleg váltakozása határozza meg a hatóanyag megfelelő kiválasztását.

Tavaszi mini kezelés

A tavaszi image mini kezelés c-vitaminnal és őssejt technológiával küzd a bőr vitalitásáért és ragyogó megjelenéséért. Bőre visszakapja frisseségét, üdeségét.

Idő: 50 perc  |  Ár: 12.990 Ft
Nyári mini kezelés

Nyári meleg hatására bőrünk kiszárad, hidratáltságát elveszíti. Kezelés után a bio összetevőknek és az őssejt technológiának köszönhetően bőre regenerálódik, újra megtelik élettel.

Idő: 50 perc  |  Ár: 12.990 Ft
Őszi mini kezelés

Fokozatosan csökken a nap ereje, így bőrünk is regenerálódásnak indulhat. Bőrünket tápláló krémmel hidratáljuk, a nap okozta foltokat halványítjuk.

Idő: 50 perc  |  Ár: 12.990 Ft
Téli mini kezelés

A kinti hideg és a szoba száraz melege nem kedvez bőrünknek. Így elengedhetetlen a kezelés bőrünk állapotának megőrzésében és a korai öregedés megelőzése érdekében.

Idő: 50 perc  |  Ár: 12.990 Ft

i Spa Kezelések

Illuminating arckezelés a ragyogó bőrért

Az Image skincare kezelései a savas hámlasztásokra épülnek, hatékonyan kezelve mindenfajta bőrproblémat, beleértve a pigmentációt is. Ez a luxus kezelés a legújabb innovációs fehérítő és hámlasztó technológiákkal szabadítja meg a bőrt a sötét foltoktól. A bőrtónus azonnal javul, a bőr pedig ragyogóvá válik. Minden bőrtípusra kiváló.

Idő: 50 perc  |  Ár: 24.000 Ft
Antioxidant, Anti-Aging öregedésgátló kezelés

Már az első alkalommal megérti, hogy a C-vitamin miért kötelező eleme az öregedésgátló kezeléseknek. Forradalmian új hatóanyagok, zsírban oldódó C-vitamin, őssejtek és intenzíven hidratáló összetevők egyedi keveréke egy kezelésben. Erősen vízhiányos, öregedő, napkárosodott, érzékeny, rozaceás bőr kezeléséhez. A kezelés fiatalítja, ragyogóvá és feszessé teszi a bőrt, a kisebb és mélyebb ráncok feltöltődnek, kisimulnak, megvalósul az azonnali Age Later átalakulás károsodott bőrre.

Idő: 50 perc  |  Ár: 24.000 Ft
Max őssejtes kezelés

Egy olyan kezelés, ami a MAX-imális korrigálásra, megelőzésre és táplálásra fókuszál. Egyedülálló, növényi őssejt technológia, kizárólag az IMAGE-től. A szabadalmazott Vectorize technológia napjainkig az egyetlen olyan komplex, mely többféle őssejtet is tartalmaz egyetlen szférába építve. Ajánljuk idősödő, dehidratált bőrre, mimikai ráncokra, környezeti hatások által károsodott bőrre.

Idő: 50 perc  |  Ár: 24.000 Ft
O2 Lift Arckezelés

Ez a forradalmi arckezelés MINDEN bőrtípuson alkalmazható. A bőrbe oxigént, növényi eredetű őssejteket, peptideket, nagy koncentrációjú enzimes növényi anyagokat visz. A bőr ragyogó, friss és fiatalos lesz.

Idő: 50 perc  |  Ár: 16.800 Ft
BE CLEAR tisztító kezelések

Mondjon búcsút a pattanásoknak. Ez a tisztító kezelés erős antibakteriális összetevőket és nyugtató növényi hatóanyagokat kombinálva harcol az aknés elváltozásokkal szemben, az érzékeny bőrt pedig nem irritálja.
Ez az átfogó kezelés minden bőrtípusra megfelelő. A BE CLEAR tisztító arckezelés az akne valamennyi fokozatára ajánlott, erős benzoil-peroxidot és szalicilsavat vet be, nyugtató gyulladásgátló növényi hatóanyagok társaságában. Tökéletes a zsíros, aknés, aknéra hajlamos bőrre.

BE CLEAR tisztító arckezelés >Idő: 50 perc | Ár: 16.800 Ft
BE CLEAR tisztító peeling > Idő:50 perc | Ár: 18.800 Ft
Be Clear tinikezelés > Idő: 30 perc | Ár: 18.800 – 24.000 Ft
Anti-aging hydrogel és hydrating hydrogel sheet mask

2019 Újdonsága! Egyszerűen használható, univerzális minden arcformának megfelelő kialakítással. Anti-aging hydrogel sheet mask erős növényi hatóanyagokat, peptideket és antioxidánsokat tartalmaz. Ezzel csökkentve a kisebb ráncok megjelenését és indítja be a bőr fiatalítását. Javítja az elszíneződéseket, segít a fáradt bőrnek, ragyogást biztosít. Ajánlott minden bőrtípusra, az idősödés jeleire, a bőr elszíneződéseire, egyenetlen tónusra, fáradt bőrre.
Hydrating hydrogel sheet mask erős aminosav eleggyel, antioxidánsokkal, aloe verával azonnali hidratálással nyugtatja a száraz, lemerült bőrt. Antioxidánsokkal segíti az egészséges bőrképet. Ajánlott minden bőrtípusra, száraz vagy dehidratált, érzékeny fáradt, kezelésen átesett bőrre.

Idő: 50 perc  |  Ár: 24.000 Ft

I peel ``bemelegítő`` kezelések

Ormedic lift

Az egyensúlyát vesztett bőr azonnali felfrissülésére tökéletesen alkalmazható akár kismamáknak is. Biztonságosan alkalmazható, mivel aloe gélbe van beágyazva a 15 %-os hámlasztó organikus gyümölcs keverék, melynek bio édesgyökér kivonata enyhe fehérítő hatással is bír. A kezelés hetente ismételhető, amíg a kívánt hatást elérjük.

Idő: 30 perc  |  Ár: 16.800 Ft
Signature facelift

Örök kedvencként, ami 30%-os aktív C-vitamin tartalmú hámlasztó. Az egyik legerősebb antioxidáns, mely a kezelés után azonnali eredményt hoz. A bőr életre kel és ragyogó lesz! Az aloe gélbe, réti legyezőfű, fekete nadálytő és kamilla is található. Rozáceás és érzékeny bőrűek kezelésére is biztonsággal ajánlom!

Idő: 30 perc  |  Ár: 18.800 Ft
Feszesítő, átalakító kezelés

Revitalizál és feszesít, támogatja a bőr ellenállóképességét a stresszel szemben. Új technológiával és hegyi borssal támogatja a bőr jó közérzetét.Korrigáló, megelőző és tápláló rendszerünk a finom vonalakat, ráncokat a laza és a fáradt bőrt célozza.

Idő: 50 perc  |  Ár: 24.000 Ft
Probiotikus Tisztító arckezelés

Ez az átfogó kezelés az akne valamennyi fokozatát kezeli, erős antibakteriális peptideket és szalicilsavat kombinál, nyugtató, gyulladásgátló növényekkel együtt. Tökéletes a zsíros, aknés, aknéra hajlamos bőrre.

Idő: 50 perc  |  Ár: 24.000 Ft

I peel ``edző`` kezelések

Akne lift

AHA és BHA savak elegye a védő összetevőkkel együtt hatékonyan kezeli az akne minden fokozatát.Aknés, zsíros, aknéra hajlamos, idősödő bőrre. Csökkenti az akne után keletkező elváltozásokat, sötétebb foltokat.

Idő: 30 perc  |  Ár: 18.800-24.000 Ft
Wrinkle lift

Erős felületmegújító glikolsav elegy, retinollal kombinálva láthatóan csökkenti a finomabb és mélyebb ráncok megjelenését. Idősődő, ráncos, durva bőrre, egyenetlen bőrtónusra, dohányos, fáradt, zsíros/aknés bőrre.

Idő: 30 perc  |  Ár: 18.000 – 24.000 Ft
Lightening lift

Tejsav kojiksavval elegyítve, illetve a fehérítő hatóanyagok koktélja csökkenti a pigmentáció valamennyi formáját.
Pigmentált, idősödő, száraz bőrre, egyenetlen bőrtónusra, öregségi foltokra, kipirosodásra hajlamos bőrre.

Idő: 30 perc  |  Ár: 18.000 – 24.000 Ft

I peel „erősen edzett” arckezelés

Wrinkle Lift Forte

Ez az erős kezelés hozzáadott glikolsavval és feszesítő, valamint öregedésgátló innovatív eleggyel láthatóan csökkenti a kisebb és nagyobb ráncok megjelenését.
Erősen idősödő, ráncos, durva bőrre, egyenetlen bőrtónusra, dohányos, fáradt, zsíros / aknés bőrre.

Idő: 30 perc  |  Ár: 18.000 – 24.000 Ft
Lightening Lift Forte

Ez az eredményorientált kezelés a leginnovatívabb és leghatékonyabb növényi fehérítőket és az Echinacea őssejteket kombinálja, az öregedésgátló peptidek pedig azonnal fiatalosabbá és ragyogóvá varázsolják a bőrt.
Erősen pigmentált, idősödő, száraz/dehidratált bőrre, egyenetlen bőrtónusra, öregségi foltokra, kipirosodásra hajlamos bőrre.

Idő: 30 perc  |  Ár: 18.000 – 24.000 Ft
Perfection Lift

Aktív hámlasztó anyagok speciális keveréke, melyek együttesen, szinergiában hatva csökkentik a finom ráncok megjelenését, korrigálják az egyenetlen bőrtónust és csökkentik az aknés elváltozásokat. Öregedés, pigmentáció, akne kezelésére.

Idő: 30 perc  |  Ár: 18.000 – 24.000 Ft
Perfection Lift Forte

Tejsav, szalicilsav és resorcinol koncentrált elegye szinergiában hatva gyorsan és hatékonyan csökkenti az előrehaladott idősödés jeleit, az erős pigmentációt és aknét. Ez az extra erős kezelés már egyetlen alkalommal felfedi a fiatalos megjelenést.Erős öregedés, pigmentáció, akne esetén.

Idő: 30 perc  |  Ár: 24.000 Ft
Béta Lift

Erős, nem kevert szalicilsav kezelés, mely gyorsan és hatékonyan célozza és kezeli a közepes/súlyos aknét. Aknés, zsíros, idősödő bőr. Antibakteriális ès fertőtlenítő hatású. 24 órán belül látható az eredmény.

Idő: 30 perc  |  Ár: 24.000 Ft

Relaxációs arc, nyak és dekoltázs masszázs

A masszázs története messzi időkre nyúlik vissza. A legősibb gyógymódok közé sorolhatnánk. A masszázsnak mindig is meg voltak a megfelelő mozdulatai. Kezdetben csak a szív felé masszíroztak. A régi időkben a masszírozás csak kézi erővel történt, ma már emellett sok helyen géppel is dolgoznak. A megfelelően végzett masszírozás jótékony hatással hat az egész szervezetünkre, illetve a bőrünkre is.
Az arcmasszázs célja a szövetek rugalmasságának és feszességénak megtartása, az öregedési tünetek megelőzése, ill. késleltetése, a szervezet frissítése, fáradtság csökkentése.
Kozmetikánkban a masszázst Yamuna olajokkal végezzük. Természetes növényi hatóanyagokat tartalmaz, paraffin és parabénmentes termék.

Idő: 60 perc | Ár: 7.600 Ft

Feszesítő nyak és dekoltázs kezelés

Az öregedés nem áll meg az arcnál, akkor a kezelést miért is hagynánk ott abba?
Ez az eredményorientált kezelés a szépségipar elérhető leginnovatívabb hatóanyagaival tünteti el a ráncokat, korrigálja a pigmentfoltokat és feszesíti
a laza bőrt. A FESZESÍTŐ NYAK- ÉS DEKOLTÁZS KEZELÉS feltölti a bőrt, ragyogást nyújt a nyak és dekoltázs bőrének.

Idő: 50 perc | Ár: 22.000 Ft