SKINOVAGE Termékcsalád

A bőr igényeihez igazított, intelligens ápolási rendszer feltárja az egyedi szépséget. Modern környezetünk kihívások elé állítja az összes bőrtípust. Hatékony védelemre van szüksége az UV-fény és a szabadgyökök miatti környezeti hatások által okozta bőröregedés ellen. Ezen kívül a bőrképre jellemző mechanizmusokat is támogatni kell. A bőrképre jellemző speciális hatóanyagok mellett, valamennyi Skinovage termék tartalmaz egy különleges peptidet. Az EpigenTech peptid, amely védelmet nyújt a bőr epidermisz rétegének változásai ellen. Fejlesztik és gyorsítják a bőr regenerációját, ezáltal a bőrtextúra egyenletessé válik, valamint sima, fiatalos bőrt varázsol a vendégeknek, lassítják a bőr öregedési folyamatait. A magas hatásfokkal rendelkező SKINOVAGE skincare system, olyan bőrápoló család, mely személyre szabott megoldást nyújt minden bőr problémára. SKINOVAGE termék a BABOR márkának megfelelő, magas minőségi előírások szerint fejlesztett és gyártott. Parabénmentesek, valamint kiváló bőrkompatibilitással rendelkeznek.

Kezelések

MOISTURIZING Kezelés

Száraz, pikkelyes és feszül a bőre?

SKINOVAGE MOISTURIZING intenzíven hidratálja a bőrét, valamint fenntartja és ellátja értékes lipidekkel. Fő hatóanyaga egy mélyhidratáló kivonat, a DEEP MOIST COMPLEX, amely azonnal és fenntarthatóan növeli a bőr nedvességtartalmát, rugalmasságát, ezáltal csökkenti a bőrszárasság feszítő érzetét. Lágyabb és simább megjelenést kölcsönöz a bőrnek, csökkenti a finom felszíni ráncokat.

Idő: 60 perc  |  Ár: 16.500 Ft
Idő: 90 perc  |  Ár: 20.500 Ft
CALMING Kezelés

Irritált, érzékeny, kipirosodott és feszül a bőre?

SKINOVAGE CALMING azonnali megnyugvást jelent a bőrének, növeli az ellenállóképességét és csökkenti a különböző hatások által kiváltott túlzott reakciókat. Fő hatóanyaga egy INTENSE CALM kivonat, mely szabályozza a bőrben lévő fájdalom receptorok működését, melyek felelősek a bőr érzékenységének növekedéséért, gátolja és csökkenti a bőrirritációt, így a bőr kevésbé érzékenyen reagál.

Idő: 60 perc  |  Ár:17.600 Ft
Idő: 90 perc  |  Ár:20.500 Ft
BALANCING Kezelés

Bőre gyakran elszürkült, száraz néhány helyen, tágak a pórusai és kellemetlenül fénylik a bőre?

SKINOVAGE BALANCING különösen intelligens módon szabályozza a bőre lipid és nedvességtartalmát. Fő hatóanyaga, SEBUCON, mely szabályozó hatással rendelkezik, tökéletes egyensúlyt teremt a bőr olaj és nedvességtartalma között, így intenzív hidratálást biztosít és fenntarthatóan csökkenti a bőr zsíros területeinek felesleges faggyútermelését. Csökkenti a pórusok nagyságát, mattítja az arcbőrt, így az frissé válik.

Idő: 60 perc  |  Ár: 16.500 Ft
Idő: 90 perc  |  Ár: 20.500 Ft
PURIFYING Kezelés

Pattanásra és egyenletlenségre hajlamos a bőre?

SKINOVAGE PURIFYING hatásosan csökkenti a bőre szennyeződéseit és az irritációt, finomítja a bőre szerkezetét és megelőzi a bőröregedés első jeleit. Fő hatóanyaga, a SUPER PURE kivonat, mely helyreállítja a normál faggyúmennyiséget, tartósan nyugtatja a bőrt, antibakteriális hatású. Stimulálja a kollagén szintézist és ezzel egyidőben gátolja a kollagenáz enzim termelődését, a bőr gyorsabban regenerálódik.

Idő: 60 perc  |  Ár: 16.500 Ft
Idő: 90 perc  |  Ár: 20.500 Ft
VITALIZING Kezelés

Fáradt, leterhelt a bőre és új energiára van szüksége?

SKINOVAGE VITALIZING stimulálja az anyagcsere funkciókat és energiát biztosít a szükséges regenerációs és sejtmegújító folyamatok számára. Fő hatóanyaga, az ENERGY Plus Complex, mely képes megkötni a szabadgyököket, így hatásos védelmet nyújt a korai bőröregedés ellen. Szabályozza az epidermisz nedvességtartalmát, ezáltal elősegíti a bőrfelszín természetes hámlását és támogatja a bőr megújulását.

Idő: 60 perc  |  Ár: 17.600 Ft
Idő: 90 perc  |  Ár: 20.500 Ft
HYDRA BOOST Kezelés

Száraz, dehidratált a bőre és azonnali hidratálást szeretne?

HYDRA BOOST gyors megoldás a dehidratált bőr minden típusára. Intenzíven hidratálja a bőrt, azonnali friss, egyenletes arcbőrt eredményez, a hatás napokig érezhető az ampulla koncentrációknak köszönhetően. A tökéletes és hosszantartó hidratálás eredményeként, a további hatóanyagok még jobban képesek a bőrben jótékony hatásukat kifejteni. Kúrák előtt is célszerű ezzel a kezeléssel előkészíteni a bőrt.

Idő: 30 perc  |  Ár: 14.000