Az Image Skincare mottója:

AGE LATER! TMvagyis ÖREGEDJ KÉSŐBB!

Az Image International Manufacturing LLC Floridában 2003-ban létrejött és jelenleg is működő vállalat,
melynek alapítója Janna M. Ronert alkotta meg az IMAGE termékcsaládot.

Jelenleg már 52 országban dolgoznak ezzel a termékkel.

Az Image Skincare kezelései a savas hámlasztásokra épülnek, mellyel hatékonyan kezelhető mindenfajta
bőrprobléma, mint például: érzékeny, száraz, rozáceás, aknés, egyensúlyát vesztett bőr, pigmentált, öregedő, ráncos bőr.

Az Image Skincare valamennyi termékcsaládja parabénmentes.

  • A termékeket nem tesztelik állatokon,
  • Nem tartalmaznak petrolkémai anyagokat,
  • Nem tartalmaznak mesterséges tartósítószert,
  • Az illatok 100% illóolaj komplexek,
  • Tiszteletben tartják a környezetet.

Egyszerű napi program:

Reggel:
1.Tisztítás
2.Öregedésgátlás
3.Napvédelem

Este:
1.Tisztítás
2.Öregedésgátlás
3.Regenerálás

Azonnali hatás, látványos eredmények akár már egy kezelés után is!

Az Image Skincare filozófiája a megelőzés és a védelem!
A termékek kifejlesztése az Egyesült Államokban történik, nemzetközileg elismert vegyészeknek és orvosoknak köszönhetően. Az Image Skincare termékeit kizárólag alapos képzésben részesült bőrgyógyászok és kozmetikusok használhatják. Az Image kozmetikumok páratlan minőségűek a mai piacon. Kitűnő eredményeket lehet általuk elérni a ráncos, pattanásos, rozáceás, és stresszes bőrök kezelésében.

Az Image Skincare elkötelezte magát amellett, hogy biztonságos, mesterséges tartósítószerektől (például parabén) mentes termékeket kínál. A parabén tartósítószerként történő használata a kozmetikumokban aggályos. Egyes klinikai tanulmányok ugyanis arra utalnak, hogy a parabének potenciálisan veszélyt jelentenek az egészségre, például az ösztrogén-háztartásra. Az Image Skincare egyike azon bőrápolási termékeket gyártó cégeknek, amelyek már 2007-ben megkezdték a parabének kivonását a termékeikből.

A gyorsan fejlődő cég a világ 52 országában van jelen, Európában, Amerikában, Svájcban és a Közel-Keleten.
Az FDA által tanúsított Image-laboratórium a napjaink piacán jelen lévő legfejlettebb tudományos összetevőket vizsgálja és építi be a gyógyszerminőségű bőrápoló készítményekbe, melyek segítségével az orvosok és kozmetikusok számára lehetővé válik a felülmúlhatatlan eredményeket mutató kezelések és termékek biztosítása.

Miért más az Image Skincare, mint a többi hámlasztásos módszer?

Mert amellett, hogy beindítja a kollagén termelődést, nem éri be azzal, hogy az elhalt hámsejteket leradírozza a bőr felszínéről, a programnak a bőr táplálása és regenerálása is része. A bőrproblémától függően, többféle hámlasztást tesz lehetővé: az ún. enzim-peelingen át, az erőteljesebb AHA, illetve BHA savas kezelésekig. A többi drasztikus eljárással szemben, a többlépcsős peeling-rendszer lehetővé teszi az elhalt szaruréteg kíméletes eltávolítását.Orvosi tisztaságú hatóanyagokat alkalmaz, ezért teljességgel biztonságos.

Mesterséges tartósítószerektől mentes. | Az Image Skincare termékeket NEM tesztelik állatokon. | Gondoskodik a bőr otthoni utóápolásáról.

Hogyan működik az Image Skincare hámlasztás?

A használt hatóanyagoktól függően, különféle hámlasztásokról beszélünk, kiválasztásuk a bőrtípust és a bőrproblémát figyelembe véve történik.
Kezdetben az organikus összetevőket tartalmazó, savas hámlasztást szoktuk javasolni, majd a mélyebb rétegekig ható savkeverékek használatával folytatjuk a peeling-kúrát.
Az Image Skincare peeling-kúra tehát mindig többlépcsős, léteznek I-es, II-es és III-as szintű peeling-kezelések. A peelingezés erőssége tehát változó, az összetevők koncentrációjától függ, az 1-2. alkalom lényegében felkészíti a bőrt a következő, erősebb hámlasztásra.