Arcápolási tippek otthonra

800 450 Blush Beauty
 • 0

Kedves Vendégeink!

Mint tudjátok, a sajnálatosan kialakult helyzet miatt határozatlan időre bezártuk szépséstúdióinkat, így elmaradnak a szokásos havi kezelések.  De nem kell ennek így lennie. Mert tudjuk, az Image nagy hangsúlyt fektet az otthoni ápolásra, így van olyan kezelés, amit otthon könnyedén el tudtok végezni magatok is. Ehhez a kezeléshez bármely Image arclemosó tökéletes. Két féle lapmaszk létezik, a hidratáló (ezt a fiatalabbaknak ajánljuk) és az anti-aging.

Nézzük meg őket összetételük szempontjából.

Ultrahidratáló: Vulkáni víz, gyömbérgyökér kivonat, aminosavak és antioxidánsok szinergiában ható elegyével hat az átfogó, teljes bőrfiatalítás érdekében. Vörös alga és szentjánoskenyérfa hatóanyagokkal ez a forradalmi nyugtató hidrogél maszk fokozza a hatóanyagok beszívódását, feszesít, ragyogást biztosít és mélyen hidratálja a bőrt, már egyszeri alkalmazással.

Anti-aging: Vulkáni víz, fehérítő növényi hatóanyagok, peptidek és antioxidánsok egyedülálló elegyével biztosítja az átfogó fiatalos megjelenést és ragyogást. Ez a forradalmi feltöltő hidrogél maszk vörös algával és szentjánoskenyérfa hatóanyagokkal fokozza a hatóanyagok beszívódását, csökkenti a finomabb és mélyebb ráncokat, ragyogást biztosít és fiatalítja a bőrt.

 

 

Mit várhatsz a kezeléstől?

 • a bőr puha, bársonyos lesz,
 • javul a hidratáció,
 • feszesebbé válik a bőr,
 • a bőr ragyogóbb lesz,
 • a bőr feltöltődik,
 • az apróbb ráncok mélysége csökken

Kezelés menete:

 1. Letisztítás, bármely általad használt Image lemosóval
 2. Ha van otthon Ageless Resurfacing Mask, Vital-c Enzime Mask vagy Clear Cell Scrub, akkor tedd fel 10 percre. Majd alaposan mosd le.
 3. Majd vedd ki a tasakból a lapmaszkot, helyezd fel, 15-20 perc elteltével vedd le. Masszírozd át a maradék hatóanyaggal az arc-nyak-dekoltázs területét.
 4. Majd végezetül használd a napszaknak megfelelő termékedet. Nappali szérum után, ne feledkezz meg a fényvédelemről se.

Ajánlott termékek

I Mask anti-aging hydrogel sheet mask és I Mask hydrating hydrogel sheet mask  – 2 400 Ft

Nézd meg a videót is, ahol Barbara bemutatja a lapmaszk használatát.

Hozzászólás írása

Your email address will not be published.