Image Skincare Termékcsalád

Clear Cell termékcsalád

Ez a termékcsalád a problémás, zsíros, aknés bőr kezelésére került kifejlesztésre. Az egészséges matt bőr kulcsa az egyensúly. Ehhez el kell távolítanunk a felesleges faggyút multifunkcionális tisztítóval úgy, hogy közben a bőr ph-ját ne borítsuk fel. Ebben pedig segítenek a nem zsírosító hidratáló termékek.
Ezt a termékcsaládot alkalmazzuk Be Clear kezeléseinkre, melynek részleteiről a Kezelés gombra kattintva olvashatsz.

Vital C termékcsalád

C-vitaminban és antioxidánsban gazdag termékcsalád. Fiatalítja, egészségessé és ragyogóvá teszi a bőrt. Csökkenti a ráncokat, intenzíven hidratál. Érzékeny, rozaceára hajlamos, száraz / dehidratált és környezeti hatásoktól károsodott bőrre fejlesztette ki az Image Skincare. Parabénmentes.
Ezt a termékcsaládot alkalmazzuk Antioxidant – Anti Aging kezelésünknél, melynek részleteiről a Kezelés gombra kattintva olvashatsz.

Ageless termékcsalád

Az idősödő bőr igényeit szolgálja ki. Növényi eredetű őssejteket tartalmaz, amelyek meghosszabbítják a bőr saját őssejtjeinek élettartalmát. Retinol tartalmú készítmény. Parabénmentes.

Ormedic termékcsalád

Az Ormedic termékcsalád filozófiája az, hogy a bőr egyensúlyba kerüljön és egészséges legyen. Bármelyik bőrtípus esetén természetes módon, bio-összetevőkkel javítja, és teszi egészségessé a bőrt. Parabénmentes.
Ezt a termékcsaládot alkalmazzuk Ormedic Lift kezelésünknél, melynek részleteiről a Kezelés gombra kattintva olvashatsz.

The Max termékcsalád

A The Max termékcsalád hatékonyan veszi fel a harcot az öregedés jeleivel szemben. Korrigáló, megelőző és tápláló rendszer, mely a finom vonalakat, ráncokat, a laza és a fáradt bőrt célozza meg. Parabénmentes.
Ezt a termékcsaládot alkalmazzuk Őssejtes kezelésünknél, melynek részleteiről a Kezelés gombra kattintva olvashatsz.

Iluma termékcsalád

Fehérít és ragyogóvá varázsolja a bőrt. Napi alkalmazásával és széles spektrumú fényvédelemmel egyenletes, gyönyörű bőrtónust teremthetünk bármilyen bőrszín esetén.Parabénmentes.
Ezt a termékcsaládot alkalmazzuk Illuminatig kezelésünknél, melynek részleteiről a Kezelés gombra kattintva olvashatsz.

Prevention termékcsalád

Hidratálók evolúciója széles spektrumú uva / uvb védelemmel. Elengedhetetlen, hogy a napi bőrápolási rutinnak részét képezze az uv-sugarakkal szembeni védelem, illetve az erős antioxidáns bevitele, melyek a szabadgyök-károk ellen védenek. Parabénmentes.

I beauty alapozó termékcsalád

Mindennapos hibátlan alapozás a maximális gyógyulás és fedés érdekében. Speciálisan kifejlesztett alapozója teljes fényvédelmet nyújt, közben növényekkel és öregedés gátló növényi őssejtekkel, peptidekkel ápol. Parabénmentes..

MD Termékcsalád

Az öregedés jelei elleni harchoz kiegyensúlyozott, hatékony bőrápolási program szükséges. Az IMAGE MD élvonalbeli összetevői és hatóanyagszállító rendszerei a bőrápolási technológia legújabb fejlesztésein alapulnak. Más bőrápolási programoktól eltérően, ezt a termékcsaládot napi szinten, folyamatosan használhatjuk. Támogatja a bőr természetes védekező mechanizmusait, harcol a környezeti eredetű szabadgyök károk ellen, segít kiegyensúlyozni a sejtek tápanyaghiányait.

Body Spa Termékcsalád

Termékek a jó közérzetért. Hidratál és feszesít. Csökkentik a bőrelváltozásokat sejtszinten. Regenerálnak és helyreállítanak. Parabénmentes

Jana kollagénital – Daily Collagen Shots

A YANA egy olyan öregedésgátló kollagénital, mely segít újraépíteni és megerősíteni a bőrt, fokozva a szervezet természetes kollagéntermelését. Ez a koncetrált, védett, kollagénpeptideket, ceramidokat, antioxidánsokat és vitaminokat tartalmazó elegy segít helyreállítani a bőr esszenciális építőelemeit, melyek ahhoz szükségesek, hogy visszanyerje és megtartsa fiatalos kinézetét.Nem génmódosított, cukormentes, gluténmentes, tejmentes, szójamentes. Nem vegetáriánus ital.