Gépi Kezelések

Bőrmegújítás / fiatalítás új módszerrel (kollagén indukciós terápiával)

Az emberi bőr 75%-a kollagén. A kollagén az inak, kötőszövetek, ízületek, izmok, porcok, és más létfontosságú szerveink természetes összetevője. A kollagén természetes fehérje, amely a legfontosabb alkotórésze a támasztószövetnek és a kötőszövetnek. A kollagén az emberi testet összetartó rostos kötőszövet, amely erőt és rugalmasságot biztosít a test különböző szöveteinek és sejtjeinek. Az emberi test kollagén termelése az életkor előrehaladásával egyre csökken. A bőr elveszti a fiatalságát, ragyogását, rugalmasságát.

Ár: 15.000 Ft-tól

Kleanthous Sonorezonancia – biorezonanciás ultrahang

Ez a kozmetikai eszköz különleges ultrahanggal és fényterápiával végzi a kezelést, mely mélyen hat és biorezonanciás hatással rendelkezik. Az ultrahang biorezonacia formájában történő alkalmazása a bőrön keresztül pozitívan befolyásolja a közérzetünket, a bőrt fiatalossá és feszessé teszi. Az 1 MHz-es frekvenciájú ultrahang képes arra, hogy elvégezze a bőr kötőszövetig történő salaktalanítását. Ezzel megnyitja az utat a sejtmegújulást támogató molekulák számára és az energia-háztartás serkentésével nagymértékben hozzájárul a bőr regenerációjához.

Dermolissage

A mikrodermabrázió jelenleg a leghatékonyabb bőrcsiszolás, melynek során a bőr legfelső, elhalt hámrétegét távolítjuk el. Nagyon kedvelt, hatékony és fájdalommentes beavatkozás.
A dermolissage abban különbözik a hagyományos gyémántfejes csiszológépektől, hogy hatóanyagot visz be a bőrbe, emiatt „vizes csiszolásnak” is nevezzük.

Ár: 14.500 Ft-tól

Lumenis Desire

A napjainkban megnövekedett szőrtelenítési igényekre válaszolva a Lumenis az úttörők sorából kiválva a korral együtt halad és olyan fényterápiás készülékeket alkot, amik a legjobb eredménnyel és legtöbb előnnyel dolgoznak.A Desire olyan magas teljesítményű lézeres rendszer, ami a rövid és nagyon hosszú spektrumú villanásokat is biztonságosan és hatékonyan használja…

Ár: 7.100 Ft -tól

Bőrmegújítás / fiatalítás új módszerrel (kollagén indukciós terápiával)

1. Az emberi bőr 75%-a kollagén. A kollagén az inak, kötőszövetek, ízületek, izmok, porcok, és más létfontosságú szerveink természetes összetevője. A kollagén természetes fehérje, amely a legfontosabb alkotórésze a támasztószövetnek és a kötőszövetnek. A kollagén az emberi testet összetartó rostos kötőszövet, amely erőt és rugalmasságot biztosít a test különböző szöveteinek és sejtjeinek. Az emberi test kollagén termelése az életkor előrehaladásával egyre csökken. A bőr elveszti a fiatalságát, ragyogását, rugalmasságát.

2. A kollagén indukciós terápia során egy különleges eszköz segítségével (mezopen vagy dermapen) kis sérüléseket ejtünk az emberi bőrön. Ezek a mikro-sérülések a sebgyógyító folyamatok beindításával sejtalkotók termelésére serkentik az emberi szervezetet. Fokozódik a kollagén termelés, vastagabbá válik a kötőszövet, a bőr tömörebb. rugalmasabb lesz, a pigment-foltok halványodnak, a heges területek kisimulnak.
A kollagén indukciós terápia tehát fokozza a bőr kollagén termelését, s az új kollagén magasabb vízmegkötő képessége révén az arc újra fiatalossá, üdévé válik.
A mezoterápia legújabb technikai fejlesztésével kisméretű, kb. 0,5-2 mm hosszúságú tűket mezopeneket (mikro tűket) használunk. A tűk egy töltőtoll-szerű kézi eszközön helyezkednek el. Az eszköz végén egy egy cm átmérőjű kör alakú kezelőfejen található a kb. 8-14 db mikrotű. Az apró tűszúrások nem okoznak komoly vérzést, azonban megfelelő mélységbe hatolva, e mechanikus inger által gyakorolnak hatást a kötőszövet kollagén termelésére. A szúrt csatornákon pedig könnyedén juthatnak be a különböző bőrfiatalító anyagok.

3. A kollagén indukciós terápiát leginkább az alábbi bőrhibák esetében javasoljuk:
• Szarkalábak, szemkörnyék laza tónustalan bőre;
• Homlok, orr-ajak barázda vonala;
• Száraz, tónusát vesztett, rugalmatlan bőr;
• Hegek, bőrhibák, tág pórusok, pigment foltok.

4. Nem kerülhet sor e terápiára a következő esetekben:
• terhesség és szoptatás ideje alatt;
• herpesz;
• aktív bőrfertőzés, akne, ekcéma, stb.;
• rosacea;
• anyajegy;
• kiemelkedő anyajegy, szemölcs;
• rosszindulatú bőrelváltozások;
• pikkelysömör;
• krónikus bőrbetegség;
• véralvadási problémák;
• gyenge gyógyulási hajlam, cukorbetegség;
• komoly aktinikus vagy szolár keratózis (tartós napfényhatásra kialakuló, érdes tapintatú, elmosódott szélű foltok a bőrön);;
• keloid képződésre való hajlam
• kezelést megelőző fél éven belüli gyümölcssavas hámlasztás;
• érzéstelenítő krémmel szembeni allergia (lidokain érzékenység);
• különböző gyógyszerek pl. roacutan, vérhígító, illetve véralvadásgátló szerek, továbbá aszpirin és aszpirin tartalmú gyógyszerek szedése;
• cukorbetegség.

5. Fontos tudnivalók, javaslatok
A bőrfiatalító terápia megkezdése előtt ajánlatos három hétig legalább napi 500-1000 mg C-vitamin fogyasztása. A C-vitamin nélkülözhetetlen szerepet játszik az elasztin és a kollagén termelésének folyamatában. A kollagén-képzés elő anyaga az ún. pro-kollagén kizárólag C-vitamin jelenlétében tud képződni.
Az élénk színű gyümölcsök erőteljes antioxidáns és lipokin tartalmuknál fogva megakadályozzák a kollagén elfajulását. A kollagén termelését fokozó gyógynövények, gyümölcsök, zöldségek, teák: aloé vera, galagonya, fekete áfonya, kelkáposzta, spenót, zöld tea.

6. A kezeléssel kapcsolatos gyakran ismétlődő kérdések (a hozzájuk kapcsolódó válaszokkal):
Mennyi időt vesz igénybe egy kezelés, milyen gyakoriság javasolt?
Előkészületekkel együtt kb. 50-60 perc, a látványos eredményhez 2-4 hetente 4-10 kezelés szükséges.

Jár-e fájdalommal a kezelés? Ha igen, milyen mértékű?
A kezelés csak enyhe fájdalommal jár. Általában nincs szükség fájdalomcsillapításra. Alacsony fájdalomküszöbű, érzékenyebb páciens esetén érzéstelenítő krém használatát szoktuk javasolni és alkalmazni.

Van–e a kezelésnek mellékhatása, szövődménye?
Enyhe fájdalommal járhat, de nincs semmilyen káros mellékhatása.
A kezelést követően enyhe bőrpír és ödéma jelentkezhet.

Milyen eredményekre számíthatunk a kezelést követően?
A mezopen-kezelés első két alkalma után már meglepő javulásról számolnak be a páciensek. A kollagén termelés fokozódása a bőrtónust látványosan megváltoztatja. A bőrkép egyenletessé válik, rugalmassága fokozódik, a mély barázdák eltűnnek. A bőr hidratáltsága fokozódik, ezért látványosan üde és fiatalos bőrképre számíthatunk. Mivel a kollagén termelés folyamatos, ezért az eredmények az utolsó kezelést követően sem véglegesek. Az igazi eredmény 1-2 hónap elteltével látható. Szükség esetén 3 hónap elteltével a teljes kezeléssor megismételhető.

Mire kell figyelni a kezelés után?
A kezelést követően a bőrt 5-6 óráig nem érheti víz, az arc nem sminkelhető. A kezelést követő 72 órában óvni kell a bőrt (naptól, szoláriumtól). A kezelés során bőrpír jelentkezik, amely megmaradhat egy-két napig.

Kleanthous Sonorezonancia - biorezonanciás ultrahang

Az ultrahang az emberi fül számára nem hallható nagyfrekvenciás hanghullám. Bejutva a bőrbe, mechanikai rezgést hoz létre, amellyel a vérbőséget fokozza, így a sejtek oxigénellátottsága és anyagcseréje is jobb lesz. Növekszik a folyadékfelvevő képesség és a sejthártya permeabilitása (áteresztőképessége). Fokozódik az ATP-aktivitás (az ATP = adenozin-trifoszfát, amely az élő sejtek legnagyobb energiaforrása), és felgyorsulnak a diffúziós (anyagcsere) folyamatok. Ezeknek a folyamatoknak az együttes hatására a hatóanyagok könnyebben és nagyobb mennyiségben tudnak behatolni a bőr mélyebb rétegeibe.

Ez a kozmetikai eszköz különleges ultrahanggal és fényterápiával végzi a kezelést, mely mélyen hat és biorezonanciás hatással rendelkezik. Az ultrahang biorezonacia formájában történő alkalmazása a bőrön keresztül pozitívan befolyásolja a közérzetünket, a bőrt fiatalossá és feszessé teszi.
Az 1 MHz-es frekvenciájú ultrahang képes arra, hogy elvégezze a bőr kötőszövetig történő salaktalanítását. Ezzel megnyitja az utat a sejtmegújulást támogató molekulák számára és az energia-háztartás serkentésével nagymértékben hozzájárul a bőr regenerációjához.

A spektrumfény stimulálja az anyagcserét és a színeknek megfelelően nyugtat, élénkít, stimulál, feszesít, méregtelenít, vagy a bőrben levő faggyú szabályozására alkalmas.

Hogyan hat a pulzáló ultrahang?
• A szöveteket salaktalanítja;
• Elősegíti a vérbőséget;
• Felgyorsítja a diffúziós folyamatokat;
• Aktiválja:
• A nyirokkeringést,
• A fibroblasztokat,
• a kollagénrostokat;
• Fokozza az anyagcsere folyamatokat;
• Stimulálja a szövetrétegeket.

Az ultrahang és a felhasznált hatóanyagok együttesen elősegítik a bőr regenerációját és hosszú távú hatást fejtenek ki a ráncok és más, korral járó bőrelváltozások ellen.
A kezelések eredménye: nő a szövetek vízfelvevő képessége, megújulás következik be a hámban és a kötőszövetben is javul az anyagcsere. A hajszálértágulatok enyhülnek, a bőr kisimul, a ráncok csökkennek.

A MATRIX-THERAPY-SONOREZONANCIA az öregedő, érzékeny, ödémás, heges, salakanyagokkal teli, és aknés bőr kezelésére alkalmas.

Kontraindikáció

Ultrahangot nem szabad alkalmazni a következő esetekben:
• rosszindulatú daganatos betegség vagy ennek gyanúja;
• szívritmus szabályozó (pacemaker).

Az alábbi testtájakon nem szabad alkalmazni:
• szem (szemgolyó),
• ivarmirigyek,
• szív,
• agy,
• gerincvelő,
• az altest (terhesség esetén).

Dermolissage

A mikrodermabrázió jelenleg a leghatékonyabb bőrcsiszolás, melynek során a bőr legfelső, elhalt hámrétegét távolítjuk el. Nagyon kedvelt, hatékony és fájdalommentes beavatkozás.

A dermolissage abban különbözik a hagyományos gyémántfejes csiszológépektől, hogy hatóanyagot visz be a bőrbe, emiatt „vizes csiszolásnak” is nevezzük. Így rengeteg problémára végleges megoldást kínál. A hámlasztás folyamán nemcsak a bőr lecsiszolására kerül sor, és nemcsak a faggyúmirigyek és verejtékmirigyek tartalmának eltávolítására, hanem a bőr intenzív nyirokmasszázsát is elvégezzük, mellyel komoly méregtelenítési folyamatot indítunk el.
28 naponta a hámréteg folyamatos leválása és újraképződése ismétlődik, életmódtól és bőrtípustól függően. A legfelső réteg annyira meg tud vastagodni, hogy száraz, dehidratált, sprőd, élettelen érzést kelthet. Mely látványra, fakó, ráncos és cserzett bőrt eredményez. Ezen a vastag rétegen keresztül a legjobb krémek és pakolások sem jutnak át, így alig vagy egyáltalán nem tudják kifejteni jótékony hatásukat.
Kezelés alatt a megvastagodott és szükségtelenné vált hámréteget gyorsan, hatékonyan és fájdalom nélkül csiszolja le a dermolissage-gép, mindeközben nedvességgel tölti fel. Ezzel a bőr felszíne ránctalanabb, puhább, bársonyosabb lesz. A további kezelésekhez, otthoni ápoláshoz előkészíti a bőr felszínét, hogy azok a mélyebb rétegekbe is szabadon felszívódjanak. Így fokozza a bőr egészséges és fiatal sejtjeinek képződését, segíti a kollagén termelését. Kezelés után a bőrnek különösen sok nedvességre és ápolásra van szüksége. Fontos, hogy a javasolt bőrápoló termékcsaládot a kezeléseket követően rendszeresen használja otthon is, mivel így garantálható bőrminőségének tartós javulása!

A bőr állapotától és típusától függően a kezelést 1-2 hetente ajánlott alkalmazni!
A kezeléssorozat alatt nem tanácsos napozni és szoláriumozni!
Fényvédő krém használata szükséges!

Ajánljuk használni továbbá az Image Prevention termékcsaládját a kezeléshez kapcsolódóan!

Lumenis Desire

A tartós szőrtelenítés alapjainak lerakása

A napjainkban megnövekedett szőrtelenítési igényekre válaszolva a Lumenis az úttörők sorából kiválva a korral együtt halad és olyan fényterápiás készülékeket alkot, amik a legjobb eredménnyel és legtöbb előnnyel dolgoznak. A Desire olyan magas teljesítményű lézeres rendszer, ami a rövid és nagyon hosszú spektrumú villanásokat is biztonságosan és hatékonyan használja, így a kezelés kibővíthető a legextrémebb bőrtípusra vagy a szőrszín legszélesebb változataira, a legkülönbözőbb méretű vagy mélységű területekre. A Desire termékcsalád alapvető sikere professzionális egyszerűségében és csúcstechnológiás kivitelezésében rejlik.

• A Desire sikere folyamatos klinikai dokumentumokkal igazolva prémium kategóriás a tartós szőrtlenítésben
• Minden bőrtípusra, szinte minden szőrszínre, különböző méretű és mélységű területekre
• Szabadalmazott ChillTip kezelőfej folymatosan hűti a kezelt területet a vendég biztonságát és kényelmét garantálva
• A kezelendő terület mérete akár 9×9 mm vagy 12×12 mm nagyságú és akár 2 Hz-es repetíciós ráta
• Nincs fogyóeszköz igénye, amely a gazdaságosságot biztosítja
• Igazolt megbízhatóság és kiemelkedően gyors eredmények
• Kompakt és könnyű szerkezetű kivitelezés a könnyű hordozhatóságot garantálja

A rendszer áttörést jelent a fénytechnológiával működő berendezések területén a következő megkülönböztető előnyének köszönhetően:
• Az első olyan gép, mely a tartós szőrtelenítést magas teljesítményű dióda technológiára alapozza
• Olyan gyors és nonivazív technikával dolgozik, mely során a lábadozási időt kiküszöböltük
• Minden bőrtípus kezelhetősége (I-VI), a barnított bőrt és a szőrtüszőgyulladásban szenvedő felületet is beleértve
• Sikeres kezelések a pseudofolliculitis barbae (PFB), seprűvénás, jóindulatú pigmentációs zavarokra
• Szabadalmazott ChillTip kezelőfej 9 vagy 12 mm2 zafír fejjel, mely azonnali hűtést biztosít és lehetővé teszi a nagyobb energiasűrűség használatát
• A dióda technológia gazdaságos, mert nagy stabilitású, hatékonyságú, megbízható működést biztosít még a legjobban igénybe vett helyszíneken is
• Nincs fogyóeszköz igénye, minimalizálja a ráfordítás költségét
• Kompakt és könnyű kivitelezés
• Felhasználóbarát felület és optimális paraméterek beállítását minimálisan igénybe vevő rendszer

Testrész Alkalmankénti ár
Szemöldök 7100
Homlok 8500
Felső ajak (Bajusz) 8000
Áll (Szakáll) 9000
Áll+kisebb arcfelszín 16000
Orca (mindkét oldal) 10400
Pajesz (mindkét oldal) 10400
Ajak, áll és pajesz 26300
Teljes arc 30000
Nyak elöl 9700
Nyak hátul 9700
Teljes nyak (elöl-hátul) 14300
Alkarok 15000
Felkarok 15000
Kézfejek és ujjak 10400
Alkarok, kézfejek és ujjak 23300
Alkarok és felkarok együtt 27300
Teljes karok 35000
Hónaljak 16000
Mellkas 27000
Has 19200
Teljes front (mellkas, has, nyak és váll elöl) 50000
Vállak 16800
Hát 50000
Mellbimbók körül 9700
Mellbimbók között egy csík 8500
Hascsík (köldök alatt 4 cm széles csík) 8500
Hascsík (köldök alatt 10 cm szélescsík) 11100
Bikinivonal+fazon 16000
Teljes intim terület 24000
Far 12700
Far részben (bikinivonal folytatása) 10100
Lábszárak+térd 32000
Combok 32000
Lábfejek és ujjak 10400
Teljes lábak (combok, lábszárak, lábfejek és ujjak) 60000
Combok és lábszárak 52000